Licht en Lucht

Natuurlijk wilt u in huis goed kunnen ventileren en lekker kunnen genieten van het daglicht. Het is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar zorgt ook voor een aangenamer leefklimaat in uw woning. Een dakraam is daarvoor de ideale oplossing!

Cast PMR Dakramen

Een dakraam is perfect om licht en lucht in huis te halen, maar hoe behoud je alsnog het originele karakter van het pand als je ook zonnepanelen wilt toepassen? Cast PMR dakramen in combinatie met Clearline Fusion zonnepanelen zijn de oplossing!

Van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot creatie, Cast PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke stalen dakramen die volledig aansluiten bij uw karaktervolle dakbedekking en pand. Ze worden specifiek aangepast aan uw soort dakbedekking, dus ook op uw zonnepanelen van Clearline Fusion indaksysteem. Zo behoudt het zijn schoonheid door de juiste aandacht en het juiste vakmanschap.

 

Voordelen van dakramen en zonnepanelen

Een bekend voordeel van zowel dakramen als zonnepanelen is hogere duurzaamheid van uw woning. Zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn, dus waarom zou u ze niet gebruiken? Met kwalitatieve zonnepanelen die lang meegaan, produceert u uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzamere wereld. En dan hebben we het nog niet eens over de lagere elektriciteitskosten.

Het integreren van Cast PMR dakramen in het Clearline Fusion indaksysteem maakt uw woning niet alleen duurzamer, maar het creëert ook een gezonder en comfortabeler binnenklimaat. Iedere psycholoog kan u vertellen dat daglicht u blij maakt en, samen met verse lucht, zorgt voor meer productiviteit en een betere gezondheid. Cast PMR dakramen zorgen voor optimale lichtinval en maken uw ruimte enorm levendig en aangenamer.

Het feit dat de Cast PMR dakramen ultradun zijn en op maat gemaakt worden voor de Clearline Fusion zonnepanelen, zorgt voor een strak object. Het is snel en eenvoudig te installeren door de gepatenteerde verbindingsmethode en is universeel toepasbaar op verschillende soorten dakbedekking. Ten slotte is het ook nog eens heel veilig, want voor zowel brand- en windresistentie hebben de dakramen de hoogst mogelijke certificering.

Haal de zon in huis met Cast PMR dakramen en een Clearline Fusion indaksysteem!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×