Over ons

Lei Import heeft meer dan 25 jaar ervaring in natuurleien en kan zonder meer specialist op het gebied van leisteen worden genoemd. Naast de natuurleien zijn er vanuit Solaroof by Lei Import innovatieve producten ontwikkeld zoals het Clearlinefusion indak zonne-energiesysteem van Viridian Solar.

Tegenwoordig zijn zonnepanelen een veel geziene oplossing om de duurzaamheid van een woning te verbeteren en zo de waarde van een woning te verhogen.

Wij staan voor het toevoegen van schoonheid en unieke kwaliteit aan uw omgeving.

Van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot creatie, Viridian Solar is kwalitatief van hoogstaand niveau, volledig aansluitend bij uw karaktervolle dakbedekking en pand.

Clearlinefusion indak zonne-energie wordt specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast. Of het nu natuurleien, dakpannen, rieten, zinken of platte daken betreft, uw dak behoudt zijn schoonheid door de juiste aandacht en het juiste vakmanschap.

Daar waar het nieuwbouw of restauratie betreft. Wij bieden, als distributeur van Viridian Solar, in Nederland en België dakramen gepast voor elk project.

Een enthousiast team van adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van nieuwbouw tot renovatie, van villa tot monument en van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze producten zijn het handelsmerk van ons bedrijf.

Solaroof by Lei Import is kostenbewust, servicegericht, staat voor kwaliteit en doet meer dan importeren alleen. Elk project is maatwerk. Met uw eisen en wensen als uitgangspunt, ontfermt het team zich graag over uw project, van moderne nieuwbouw tot monument.

Solaroof onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met uw eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden. Per project bestaat onze ondersteuning uit bijvoorbeeld:

• Opname ter plaatse
• Ondersteuning in tekenwerk en detaillering (Autocad)
Meedenken in oplossingen
• Referenties
• Duidelijkheid over levertijden en planning

Wij zijn doordrongen van het feit dat uitsluitend de beste kwaliteit goed genoeg is. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het product, maar ook voor de gehele organisatie die achter dat product staat.

Johanna Gruijthuijsen – de Wijs

Adviseur Restauratie
Eigenaar

Dennis Ramaekers

Adviseur Renovatie & Nieuwbouw
Specialisatie: Zonne-Energie & Cast PMR dakramen

Ralf Heijthuijzen

Marketing & Communicatie

Alex Smeets

Logistiek & Kwaliteitcontroleur

Sanne Kunnen

Commerciële Binnendienst Zonne-Energie

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×