Gruunsel

Uden, Noord-Brabant
In Uden hebben de beide bewoners aan de Gruunsel nummer 7 en 9 gekozen voor esthetische indakzonnepanelen. F. Bogaerts Leidekkersbedrijf monteerde zowel nieuwe natuurleien alsook het Clearline fusion zonnepanelensysteem.

Clearline fusion

Eenvoudige dakintegratie met zeer fraaie en onopvallende esthetiek. Kan eenvoudig worden gemonteerd vanwege het unieke montagesysteem, waarna de installateur zorg draagt voor de aansluiting en het in werking stellen van de installatie. Beschikt over de hoogste brandclassificatie en windresistentie.

Het ClearlineFusion indaksysteem is onderscheidend ten opzichte van andere indak vergelijkbaar met opdak systemen van A+ kwaliteit. Vanwege het ontbreken van allerlei obstructies aan de onderzijde van ClearlineFusion is de ventilatie optimaal, waardoor het rendement vergelijkbaar is met dat van traditionele opdakzonnepanelen. ClearlineFusion is als enige zonnepaneel ter wereld BBA-gecertificeerd als zelfstandige dakbedekking.

Assulo natuurleien

Assulo is een antraciete leisteen, met een hoge weersbestendigheid. De natuurleien zijn afkomstig uit Spanje.

De productiefaciliteiten van de Assulo leisteen staan garant voor een optimale selectie.

Verwijzingen naar meer dan 40 miljoen vierkante meter dak- en geveloppervlakken en de beste testcertificaten bewijzen de hoge kwaliteitsnorm van het gesteente.

Neem contact op

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×