Overhorst

Helmond, Noord-Brabant
Leidekkersbedrijf Van de Kimmenade heeft bij deze woning aan de Overhorst 18 te Helmond het natuurleien dak gerenoveerd. De bewoners waren op zoek naar een esthetisch zonnepaneel geschikt voor een leien dakbedekking. De logische keuze is daardoor gevallen op het Clearline fusion zonnepanelensysteem.

Clearline fusion

Eenvoudige dakintegratie met zeer fraaie en onopvallende esthetiek. Kan eenvoudig worden gemonteerd vanwege het unieke montagesysteem, waarna de installateur zorg draagt voor de aansluiting en het in werking stellen van de installatie. Beschikt over de hoogste brandclassificatie en windresistentie.

Het ClearlineFusion indaksysteem is onderscheidend ten opzichte van andere indak vergelijkbaar met opdak systemen van A+ kwaliteit. Vanwege het ontbreken van allerlei obstructies aan de onderzijde van ClearlineFusion is de ventilatie optimaal, waardoor het rendement vergelijkbaar is met dat van traditionele opdakzonnepanelen. ClearlineFusion is als enige zonnepaneel ter wereld BBA-gecertificeerd als zelfstandige dakbedekking.

Samaca 55 Résidence natuurleien

Samaca Résidence is een selectie uit groeve 55. Speciaal voor u! Deze natuurlei heeft twee afgeschuinde hoeken die zorgen voor een prettige verwerking voor de leidekker.

Lage wateropname, geen schadelijke mineralen, voldoet aan de eisten van de Belgische ATG. Na uitlevering van de natuurleien ontvangt u het certificaat van echtheid.

Het perfect dak is in harmonie met uw résidence en straalt kwaliteit, rust en vertrouwen uit. De meest waardevolle elementen in ieders leven.

Bekijk hier de natuurlei.

Neem contact op

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×